Leren vanuit vrijheid in verbondenheid!

Leraarschap vanuit je hart!

Logo Leraarschap vanuit je hart

Al een tijd ben ik bezig om een workshop te ontwikkelen om collega’s te helpen meer vanuit hun hart te laten werken. De website staat er inmiddels, en de inhoud krijgt ook al aardig vorm, vandaar dat ik heb besloten maar eens te gaan starten! Wat gek toch, dat je, ook na al die presentatie ervaring die ik heb opgedaan bij de bank, tijdens de PABO en tijdens de laatste 4 jaar in het onderwijs, je dan toch het gevoel hebt: ‘Help, daar ben ik nog niet goed genoeg voor’. Die twijfel en dat stemmetje wat zegt dat je nog niet goed genoeg bent heeft natuurlijk te maken met mijn perfectionisme, terwijl ik tegelijk ook wel weet dat niets zeker is, en dat dat ook gewoon het leven is.. En mooi is als je het durft te omarmen! ♥

Vandaar mijn besluit om het gewoon te gaan doen! Vanuit de praktijk kan ik dan altijd weer zaken aanpassen en bijwerken, of actualiseren. En ik heb er ontzettend veel zin in!

Dus, lijkt het je leuk om een inspiratievolle en gezellige avond te hebben met collega’s? Ga dan snel kijken op de website:

https://www.leraarschapvanuitjehart.nl 

En schrijf je in!

Vrolijk kijkende kinderen uit groep 6